Spa & Hälsa – premiär maj 2024

I vårt spa kan du fylla på med energi från grunden. När du vill koppla av efter en aktiv dag ute, låta stressen rinna av eller bara vill rå om dig själv. Högst upp på Billingen väntar en unik spaupplevelse under jord med varma och kalla bad, wellness och sköna behandlingar. Med naturliga ingredienser och helande upplevelser som skapar balans mellan kropp och sinne, vila och rörelse. Oavsett om du besöker oss för första gången eller är en trogen gäst är vårt mål alltid detsamma. Att du ska känna dig pånyttfödd när du tar steget ut i vardagen igen. Välkommen upp för att varva ner.

Välkommen upp för att varva ner – öppnar i maj 2024


Kvinna vilar på spa
Badrock på spa Billingehus
Tvagningsplats på spa
Brun vas på en träbänk
Yogaposition på yogamatta
Handmassage
Bastu på Eart Spa Billingehus
Gong aktivitet
För kropp & sinne

Spa & wellbeing – välkommen till en klassisk resort för nya retreats

Välkommen upp för att ta hand om hela dig, både kropp och sinne, ute och inne. Från skaparna av Varbergs Stadshotell & Asia Spa och Arken Hotel & Art Garden Spa utvecklas här nästa sköna upplevelse för avkoppling och välmående. Här skapar vi rum för en stund av välbefinnande för att koppla bort vardagen och fylla på med energi inför nya äventyr. 

Varma bad på Art Garden Spa i Göteborg

Bad & varma källor

Sjunk ner i våra varma källor och låt stillheten i det speglande vattnet ge stillhet och kraft till kropp och sinne.

Våra olika bad:

DJUP VARMKÄLLA – medeltempererad
GRUND VARMKÄLLA – varmt stilla bad
LIGGANDE VARMKÄLLA – lätt bubblande
VATTENFALL, DUSCHAR OCH FOTBAD

Bastu på Eart Spa Billingehus

Bastuoas

Vår bastuoas omfattar varma rum och kalla bad. Ge dig tid och grunda kroppen i en rik bastuupplevelse.

Våra olika bastur:

TORRBASTU – hög- och lågtempererad
ÅNGBASTU – arom efter säsong
SALTBASTU – med naturligt havssalt
KALL KÄLLA – med kalldusch och is

Kvinna som vilar med slutna ögon och hörlurar

Vila & avkoppling

Stanna upp en stund med fötterna på jorden och tankarna i det blå. Avslappningsrummen ger dig tid för stillhet och ny energi.

Våra olika rum för vila:

BERGSLOUNGE – utsikt och vila i stillhet
MÖRKERRUM – vattensängar och musik
TELOUNGE – landa med te och frukt

Handmassage

Spa- & massagebehandlingar

Behandlingsutbudet på Earth Spa erbjuder en variation av mjuka och kraftfulla behandlingar. Vi tar avstamp i naturen med kvalitativa produkter gjorda på naturliga råvaror. Våra terapeuter tar hand om dig och kan ge dig råd utefter just dina behov.
Yogamattor vid fönster i lokal på Billingehus

Yoga & träning

Ta del av våra klasser speciellt utvalda för både lugn och rörelse. Ute på berget väntar naturen och spår. Inne kan du ta del av olika former av Yoga, Gongbad, meditation och styrketräning.

Wellness, spa & bad - ett andrum från vardagen

Inne på vårt spa kopplar du av med varma bad och olika bastur och låter kropp och sinne få ro. Lugna rörelser och lågmälda samtal till den rogivande miljön. Genom digital paus och lugna zoner skapas här ett andrum från vardagen.

Tvagningsplats på spa Billingehus

Den omhändertagande tvagningen

Din spavistelse på Earth Spa börjar med en stund i stillhet för en grundande och välgörande tvagningsritual. Tvagningen gör gott för både kropp och sinne och är i sig själv en skön meditationsstund. Inte minst förbereder den dig för att landa in i din fortsatta spavistelse.

Vårens Yogaretreat på Billingehus

Vill du besöka oss innan vi öppnar vårt spa? Läs mer om vårens härliga yogaretreat på Billingehus. Följ oss på Instagram för att vara med på resan mot öppningen sommaren 2024 @billingehushotell

16–17 mars – FULLBOKAT
Gong aktivitet

Yogaretreat med Gong & Soundhealing

Pris från 1890:-/person
Följ med på dessa dagar då vi möter våren med välgörande yogaklasser, soundhealing och gongbad. En stärkande helg med yoga, god mat, vila och vacker natur på Billingen.
12–14 april

Yoga- & vandringshelg

Pris från 3740:-/person
Följ med på en långhelg med yoga och vandring på vackra Billingen. Maria Cerboni guidar i tillåtande yoga och tar med er ut på vandringar med inslag av yoga och meditation.

Populära spapaket


Ankomst från 10 maj
Kvinna vilar på spa

Lilla Spaupplevelsen

Pris från 1490:-/person
Ett dygns välbefinnande för att koppla bort vardagen och fylla på med energi. Här väntar helande upplevelser på spa, middag och en skön övernattning med frukostbuffé.
Ankomst från 10 maj
Kvinna flyter på vatten spa

Stora Spaupplevelsen

Pris från 2980:-/person
När du vill koppla av och njuta lite mer av allt – då gör du rätt i att boka detta paket. Du får två sköna övernattningar med goda middagar och gott om tid att koppla av på spa.
Fredagar – Spa ingår från 10 maj
Sittgrupp i lobbyn på Billingehus

Bo & Bubbel

Pris från 1190:-/person
En perfekt getaway! Checka in, njut av ett glas bubbel och två goda rätter i Sandbergs Matsal. Sov länge, ät en lyxig hotellfrukost & checka ut extra sent.