After work på Billingehus

Eller after-ski, after-bike eller after-skogspromenad. Ett bubblande myller och en avslappnad miljö är bara två av ingredienserna till varför vår AW är så uppskattad. I över 50 år har våra gäster lutat sig tillbaka i sköna fåtöljer efter en dag i skogen, backen eller på jobbet för att varva ned för att senare slå klackarna i taket eller avsluta kvällen i matsalen. Och det ska de får göra i minst 50 år till. Välkommen till schlättas godaste drinkar och en fantastisk stämning.

Servering på Sandbergs restaurang

AW och livemusik på toppen av Skövde

Utvalda fredagar, blir vår vanliga after work ännu roligare med extra skönt häng och liveunderhållning kl. 17–20! 

Datum och artister:

22 mars – Felix & Mattias – Denna kväll bjuder vi även in till en kväll med temat ”Vin & Chark”. Vi plockar fram några extra goda flaskor från vinkylarna och erbjuder ett antal trevliga rariteter på glas. Till detta erbjuds även kvällens ost & chark-meny som köket satt samman. 

26 april – Sofi & Vi

24 maj – Sofi och Micke Öijwall

22 mars – Felix & Mattias

Sofi & Vi

26 april - Sofi & Vi

En trio bestående av Sofi Öijwall, Wille Karlsson och Jonathan Börjesson. På sitt egna sätt tolkar de låtar de tycker om – allt ifrån Monica Zetterlund och jazz till svensk pop.

24 maj - Micke & Sofi Öijwall

Far och dotter - Micke och Sofi Öijvall har spelat tillsammans i flera år och kommer den här kvällen framföra egna tolkningar av ny och gammal musik.

DJ Matthew

26 januari - DJ Matthew

Med närmare 20 års erfarenhet som DJ och spelningar på ett antal större nattklubbar runt om i Sverige och utomlands, skapar Matthew rätt stämning med rätt musik för alla tillfällen

23 februari – Adam Warnskog

Adam Warnskog från skövde, den ena halvan från duon M.W som vann P4 Nästa 2021 med deras låt Feels. Adam spelar och sjunger allt från pop till rock.

After work i Skövde

Möt upp dina vänner på Billingehus för att skåla in helgen – eller vilken dag som helst egentligen – hos oss är vardagen alltid avlägsen. Sjunk ner i en soffa i lobbyn, eller ta plats på Bar Arne för att njuta av den storslagna utsikten. Blir du hungrig kan du beställa något gott från vår bistromeny eller om du vill, boka bord för att äta en middag på Sandbergs.

Uno Bar & Bistro

Uno - Bar & Bistro

Jättehungrig, sugen på något lätt eller bara törstig efter en aktiv dag? Landa i vår lobby – njut av god dryck och något gott att äta. På vår bistromeny finns något för alla, både moderna och klassiska rätter, små aptitretare samt diverse tilltugg. 

Utsikt från Bar Arne

Bar Arne

Bar Arne är vår lilla bar med den stora utsikten. Här serveras cocktails och bubbel. Platsen där man unnar sig och firar lite extra. Den som känner oss vet dock att det alltid finns något att fira - så tröskeln in är inte hög.

À la carte meny Sandbergs matsal Billingehus

À la carte

Slå dig ned och bli serverad nya minnen att längta tillbaka till. I vår matsal samsas traditionella smaker med internationella gästspel och låter dig njuta av vällagade rätter med inspiration från Västgötaslättens skogar, sjöar och åkrar.

Shuffleboard

Shuffleboard, pingisbord och foosball

På hotellet finns shuffleboard, pingisbord och foosball som är fritt att använda för gäster. Kanske vill du utmana vännerna på en trekamp, eller så kör ni en omgång rundpingis tillsammans. Utrustning finns att hämta i receptionen.

Det finns även en mängd roliga sällskapsspel om du hellre slår dig ner i en av våra sköna sittgrupper. Låt spelet ha sin gång och må bäste vinnare vinna.