Underhållning

Skapa minnen för livet och boka in er på en härlig upplevelse tillsammans. Unika shower, konserter, spännande föreläsningar och annan rolig underhållning väntar under hela året. När du bokar ett av våra paket med entré, god mat och övernattning får du en helhetsupplevelse utöver det vanliga!

10 & 11 maj
Tommy Nilsson

Exclusive Dinnershow – Tommy Nilsson

Pris: från 1390:- (2190:-/person inkl. logi)
Upplev Tommy Nilssons unika röst och fantastiska låtskatt i ett sammanhang utöver det vanliga. Det blir en helkväll där god mat, miljö, dryck och musik kommer att skapa magi.

Ska du på evenemang eller konsert i Skövde?

När du ska på konsert, teater eller andra evenemang i Skövde är du välkommen att bo hos oss på Billingehus. Checka in före ditt evenemang, ät något gott på Uno Bar & Bistro och varva ner i vår avkopplande miljö. 

Moules frites bistromeny

Bistropaket

Pris från 990:-/person
För dig som behöver kvalitetstid med en god vän. Tid för att umgås, äta något gott, en mysig natt på hotell och vakna till en uppdukad god frukostbuffé.

Uno - Bar & Bistro

Jättehungrig, sugen på något lätt eller bara törstig efter en aktiv dag? Landa i vår lobby – njut av god dryck och något gott att äta. På vår bistromeny finns något för alla, både moderna och klassiska rätter, små aptitretare samt diverse tilltugg. 

Shuffleboard i lobbyn på Arken Hotel & Art Garden Spa

Att göra på hotellet

Välkommen till vårt energiska vardagsrum fullt av upplevelser – njut av de oförglömliga aktiviteterna, måltiderna, mötena och den sköna avslappningen som väntar här. Shuffleboard, pingis, foosball och en mängd olika sällskapsspel finns tillgängliga om du vill utmana vänner och familj.