Sandbergs matsal

I över 50 år har Billingehus varit en välkänd mötesplats för mat, dryck och nöje och nu är det dags för nästa kapitel av goda upplevelser! Vårt kök serverar vällagad, klassisk mat på ett modernt och medvetet sätt med en gnutta attityd och glimten i ögat. Vår inspiration bottnar i Västgötaslättens matkultur och följer det skafferi som årstiderna har att erbjuda, med omsorgsfullt utvalda råvaror på tallriken.

Sandbergs matsal har öppet måndag till söndag lunch.

À la carte meny Sandbergs matsal Billingehus

À la carte

Slå dig ned och bli serverad nya minnen att längta tillbaka till. I vår matsal samsas traditionella smaker med internationella gästspel och låter dig njuta av vällagade rätter med inspiration från Västgötaslättens skogar, sjöar och åkrar.

Vinglas

Dryck på Sandbergs

En måltid hos oss är inte komplett utan något gott i glaset. I vår vinlista hittar du goda viner från välkända och små producenter. Ölen i glasen kommer från både lokala och internationella bryggerier och självklart har vi ett brett alkoholfritt utbud att fresta med.

Dagens lunch på Billingehus

Dagens lunch

Förgyll vardagen och väck smaklökarna till liv med en vällagad lunch högst upp på Billingen. Här dukas dagens vegetariska, kött- eller fiskrätt upp baserat på vad säsongen har att erbjuda. Soppa, sallad, bröd, bordsvatten, kaffe och en hisnande utsikt ingår alltid när du äter lunch här.

Dagens lunch på Billingehus

Här erbjuds god mat med finess och magisk utsikt över Skövde

A restaurant with a view. Kom för utsikten. Stanna för smakerna. Det spelar ingen roll om det är ditt första eller femtioelfte besök på Billingehus, här får du alltid smaka på nya upplevelser.

Boka hotellerbjudande med middag


Fåtölj i lobbyn på Billingehus

Hemma på Billingehus

Pris från 1190:-/person
Hos oss är atmosfären hemtrevlig med gott om plats att bara vara. Precis som hemma, fast här blir du lite extra bortskämd. En övernattning med 3-rätters middag och frukostbuffé.

Livsnjutaren

Pris från 1490:-/person
Från att du checkar in serveras njutning på hög nivå. Delas förslagsvis med någon du håller kär eller vill skämma bort lite extra. En 4-rättersmiddag, övernattning och frukost.
Kvinna vilar på spa

Lilla Spaupplevelsen

Pris från 1490:-/person
Ett dygns välbefinnande för att koppla bort vardagen och fylla på med energi. Här väntar helande upplevelser på spa, middag och en skön övernattning med frukostbuffé.
Presentkort på Billingehus

Tips till alla hjärtans dag, fars dag och alla andra viktiga dagar – ge ett presentkort på en middag

Vi har fina presentkort som garanterat uppskattas när du vill ge bort något annat än prylar. Vad kan väl vara bättre än en god middag i vår restaurang, med en vidunderlig utsikt över Skövde?