Vår prisgaranti

Bara när du bokar direkt hos oss kan vi erbjuda dig hela vårt utbud – till bästa pris! Vi kan garantera dig att du alltid får bästa pris när du bokar på vår hemsida eller direkt hos oss via mail eller telefon. Om du ändå skulle hitta ett bättre pris för samma produkt står vi för mellanskillnaden!

Boka direkt hos oss

Villkor för prisgaranti:

  • Bokningarna måste ha identiska bokningsvillkor och innehåll. Det gäller datum, rumstyp, antal rum/gäster, innehåll och prisrestriktioner.
  • Din ursprungliga bokning måste vara gjord på vår hemsida eller direkt till oss via mail eller telefon.
  • Det bättre erbjudandet ska vara tillgängligt för allmänheten och bokningsbart. Detta innebär att bokning ska kunna slutföras när vi ska jämföra.

Prisgaranti gäller inte för:

  • Specialerbjudanden och medlemspriser/erbjudanden via partners som kräver bokningskod eller uppvisande av medlemskort.
  • Bokningar som inte är tillgängliga för allmänheten t.ex. avtalspriser för företag, resebyråer, grupp- och konferenspriser samt paketpris via researrangör.
  • Så kallade "medlemspriser" eller "hemliga priser" där du måste vara inloggad eller använda dig av en speciell app för att få tillgång till priset (t.ex. Hotels.com mobilapp)
  • Bokningar via kanaler som ej är våra samarbetspartners och därför inte kan ta något ansvar för innehållet på. (Exempel på sidor är; otel.com, getaroom.com, vivastay.com, agoda.com och amoma.com, men är inte begränsat till dessa).
  • Priser från webbsidor, "on-request", som inte levererar en omedelbar bokningsbekräftelse. Detta inkluderar även alla webbsidor och mobila appar med en fördröjning på fem minuter eller längre innan bokningsbekräftelse skickas.
  • Priser i andra valutor än svenska kronor eller priser som visas utan moms och frukost.                                                                                                                                                          

Så här gör du för att göra anspråk på vår prisgaranti;

Kontakta oss på bokning@billingehus.com och bifoga din bokningsbekräftelse/bokningsnummer från hotellet samt skärmdumpar och en aktiv länk till det bättre erbjudandet.

Relaterade erbjudanden:
Fåtölj i lobbyn på Billingehus

Hemma på Billingehus

Från 1190:-/person
Hos oss är atmosfären hemtrevlig med gott om plats att bara vara. Precis som hemma, fast här blir du lite extra bortskämd. En övernattning med 3-rätters middag och frukostbuffé.

Upptäckarglädje

Från 1245:-/vuxen & 550:-/barn
För dig som vill vara aktiv utomhus – på Billingen och i Skaraborg. Upplev historiska miljöer, vackra leder och roliga äventyr. Övernattning, take away, middag och frukost ingår.
Moules frites bistromeny

Bistropaket

Från 990:-/person
För dig som behöver kvalitetstid med en god vän. Tid för att umgås, äta något gott, en mysig natt på hotell och vakna till en uppdukad god frukostbuffé.