Våra evenemang

Billingehus erbjuder en mängd upplevelser – allt från spännande middagar och dryckesprovningar till musikunderhållning och träningsevent. Upplevelser som är för dig som är på tillfälligt besök i Västra Götaland likaväl för dig som bor i Skövde eller på vårt hotell. Varmt välkommen!

FILTRERA EVENEMANG:
Kommande event

fre
21
jun

Midsommarlunch på Billingehus

Avnjut en god midsommarlunch tillsammans med familj och vänner, i Sandbergs Matsal. Kom upp till toppen av Billingen, kliv in i vår ombonade restaurang och njut av Skaraborgs kanske mest oslagbara utsikt. En god helglunch väntar – med somrig mat inspirerad av midsommarens favoriter.

Gå till evenemang
mån - sön
24 - 18
jun - aug
Mamma och barn vilar på spa

Lovfrid

Under sommaren välkomnar vi både stora och små gäster. Loven innebär extra mycket tid tillsammans för härliga stunder ute och avkopplande stunder inomhus. Barn behöver också avkoppling och att besöka vårt spa tillsammans med hela familjen är en fantastisk upplevelse. 
Gå till evenemang
fre - sön
4 - 6
okt - okt

Yoga- & vandringshelg

En långhelg med god mat, spa, yoga och vandring på vackra Billingen. Maria Cerboni guidar i tillåtande yoga och tar med er ut på vandringar med inslag av yoga och meditation.
GÅ TILL ERBJUDANDE

Alltid i vår restaurang


Uno Bar & Bistro

Uno - Bar & Bistro

Jättehungrig, sugen på något lätt eller bara törstig efter en aktiv dag? Landa i vår lobby – njut av god dryck och något gott att äta. På vår bistromeny finns något för alla, både moderna och klassiska rätter, små aptitretare samt diverse tilltugg. 

À la carte meny Sandbergs matsal Billingehus

À la carte

Slå dig ned och bli serverad nya minnen att längta tillbaka till. I vår matsal samsas traditionella smaker med internationella gästspel och låter dig njuta av vällagade rätter med inspiration från Västgötaslättens skogar, sjöar och åkrar.

Utsikt från Bar Arne

Bar Arne

Bar Arne är vår lilla bar med den stora utsikten. Här serveras cocktails och bubbel. Platsen där man unnar sig och firar lite extra. Den som känner oss vet dock att det alltid finns något att fira - så tröskeln in är inte hög.