Sommar på Billingehus

Sommaren hos oss bjuder på långa, härliga dagar fyllda med både spännande och avkopplande upplevelser. Vill du vara aktiv finns berget Billingen, med vacker vandring och en mängd fartfyllda aktiviteter. Eller är det kanske vila du behöver göra på semestern? Boka ett av våra erbjudanden där Earth Spa ingår så får du extra mycket tid att varva ner och på hotellet finns allt du behöver för avkopplande sommardagar! 

Kvinna vilar på spa

Lilla Spaupplevelsen

Pris från 1490:-/person
Ett dygns välbefinnande för att koppla bort vardagen och fylla på med energi. Här väntar helande upplevelser på spa, middag och en skön övernattning med frukostbuffé.
Händer i vatten och pilgrimsleden

Spa- & Vandringslycka

Pris från 1790:-/person
Detta paket innehåller allt det bästa hos oss! Upplev vackra vandringsleder och låt sedan kroppen vila inne på Earth Spa. Njut av en god middag, övernattning och frukostbuffé. 
MTB på Billingen Foto: Daniel Breece/vastsverige.com

MTB-paket

Pris från 1225:-/person
Vårt hotell ligger på berget Billingen som bjuder på en härlig upplevelse för både nybörjare och erfarna cyklister. Boka paket med ledavgift, middag, övernattning och frukost. 
Erbjudande med 3–4 nätter
Läsa Lotus News på hotellrummet Billingehus

Hemester

Pris från 2620:-/person
Hos oss infinner sig semesterkänslan, utan att behöva resa så långt. Boka hemester med tre till fyra övernattningar, en halvdag på Earth Spa, en 2-rätters middag och en bistrorätt.
Erbjudande med 6 nätter
Juniorsvit på Billingehus

Stanna längre

Pris från 5090:-/person
På Billingehus finns ett rikt utbud av aktiviteter och utflyktsalternativ. Stanna i sex nätter och upplev mer! En halvdag på Earth Spa, en 2-rätters middag, bistrorätt och lunch.
Barn äter äpple och kopplar av på spa

Lovfrid – Spa med familjen

24 juni–18 augusti kl. 9–13 (Övrig tid har vi 15-årsgräns) 
På förmiddagar under sommaren och utvalda skollov välkomnar vi både stora och små gäster på vårt spa. Barn behöver också avkoppling och att besöka vårt spa tillsammans med hela familjen är en fantastisk upplevelse.

Barn besöker spa i sällskap av vuxen. Barnet ska vara helt blöjfritt och kunna bada i vanliga badkläder (ej badblöja). 

Kvinna som vilar i varma källor på spa

Stora Spaupplevelsen

Pris från 2980:-/person
När du vill koppla av och njuta lite mer av allt – då gör du rätt i att boka detta paket. Du får två sköna övernattningar med goda middagar och gott om tid att koppla av på spa.
Golf och spa på Billingehus

Golf & Spa

Pris från 2045:-/person
Varför välja när du kan få det bästa av två världar? I detta sköna paket får du förutom en dag på golfbanan, middag och övernattning även gott om tid att varva ner på spa.
Par som vandrar på Billingen

Vandringslycka

Pris från 1290:-/person
Älskar du att vara ute och uppleva naturen till fots, men tycker ändå det är skönt att landa mjukt i en soffa och njuta av vällagad mat efter en dags vandring? Boka vandringslycka! 
Billingens Golfklubb

Golfpaket

Pris från 1190:-/person
Upplev Skövdes gröna greener och låt oss ta hand om dig! Välj bland våra olika golfpaket – med eller utan middag och med fler övernattningar för dig som vill stanna längre.

Upptäckarglädje

Pris från 1245:-/vuxen & 550:-/barn
För dig som vill vara aktiv utomhus – på Billingen och i Skaraborg. Upplev historiska miljöer, vackra leder och roliga äventyr. Övernattning, take away, middag och frukost ingår.
ERBJUDANDE 24 JUNI–17 AUGUSTI
Varm källa på Earth Spa Billingehus

ICA Spapaket – Sommar

Pris från 1390:-/person (ord. från 1825:-)
Ett erbjudande till dig som har ICA-kort. En övernattning med härlig frukostbuffé, en 2-rätters middag, lunch, tillgång till gym och skön avkoppling på Earth Spa.

Besök Skara Sommarland

Bara 20 km från vårt hotell i Skövde hittar du Skara Sommarland – Skandinaviens största vattenpark. Parken har utöver ett vattenland även en tivolidel med adrenalinhöjande berg- och dalbanor och gokartbanor. Med 46 attraktioner, fyra restauranger samt ett varierat utbud av lotterier, spel, kiosker och caféer är Skara Sommarland fyllt med upplevelser för hela familjen.

Erbjudande – bo hos oss på Billingehus, visa upp dina entrébiljetter och få 250 kr i sommargåva per rum att nyttja fritt hos oss i samband med din vistelse. 

Saker att göra i sommar


Cykla på Billingen i Skövde

När du bor hos oss har du bästa utgångsläget för fantastisk cykling på berget Billingen. Här hittar du Billingens mountainbike Arena och en mängd MTB-leder i olika svårighetsnivåer. Det finns även fina rundor för gravel- och landsvägscykling på Billingen och runtomkring Skövde. På vårt hotell finns möjlighet att tvätta och låsa in om du har egen cykel och det finns även uthyrning av cyklar hos Träningskonsulten alldeles bredvid hotellet. 
Vandrare på Billingeleden

Vandring på Billingen

Det finns fantastiska vandringar att upptäcka i naturområdet Billingen. En av de mest populära är Billingeleden på 57 km som går att ta i etapper eller som en tredagarsvandring. Trollstigen är en annan som finns i tre olika nivåer där du själv kan välja att gå den korta turen (2,6 km), mellanturen (8,1 km) eller den långa turen (12,4 km). Här får du en vidunderlig upplevelse i de trolska skogarna på Billingens sluttning.
Foto: Vastsverige.com, Jonas Ingman
Skogsmulle Foto: Next Skövde Tobias Andersson

Aktiviteter för familjer i Skövde

Besöker du oss med familjen och vill hitta på roliga saker? Närområdet med berget Billingen och Skövde har många familjevänliga aktiviteter och härliga upplevelser, för stora som små i alla åldrar.
Träningskonsulten Billingecenter

15% rabatt hos Träningskonsulten

Träningskonsulten guidar dig och hyr ut alpin- och längdutrustning, thule-vagn/-släde, skridskor, elcyklar samt vanliga cyklar för både barn och vuxna. Här hittar du också allt du behöver för löpning. Du hittar dem i  Billingecenter på Billingen. När du bor hos oss har du alltid 15% rabatt på köp och hyror.

Pilgrimsleden Skaraborg Foto Lukasz Warzec Vastsverige.com

Upptäck Skaraborg

Utforska guldkorn som du inte visste fanns mellan Vänern och Vättern. Upptäck dolda pärlor i härliga kustområden, vacker natur och spännande historiska platser. I Skaraborg finns mycket att uppleva inom en timmes bilfärd från Billingehus. 
Shuffleboard i lobbyn på Arken Hotel & Art Garden Spa

Att göra på hotellet

Välkommen till vårt energiska vardagsrum fullt av upplevelser – njut av de oförglömliga aktiviteterna, måltiderna, mötena och den sköna avslappningen som väntar här. Shuffleboard, pingis, foosball och en mängd olika sällskapsspel finns tillgängliga om du vill utmana vänner och familj.