Vandringslycka

Vandra och bo bekvämt på hotell

Älskar du att vara ute och uppleva naturen till fots, men tycker ändå det är skönt att landa mjukt i en soffa och njuta av vällagad mat efter en dags vandring? När du bor hos oss finner du fantastisk vandring på berget Billingen, precis bakom knuten på vårt hotell. Visst är det en riktig toppkombo!?

I erbjudandet ingår:

  • En övernattning med frukostbuffé
  • Fika och take away-lunch
  • En 3-rätters middag i Sandbergs matsal
  • Tillgång till bastu och gym

Barn 2–14 år: 815:- I priset ingår en övernattning, 1/2 portion av meny, fika, lunch samt frukostbuffé. Barn under 2 år bokas på telefon eller mail.

Vandringspaket med två övernattningar

Unna dig lyxen att stanna lite längre. När du bokar detta ingår två övernattningar med frukostbuffé, samt utöver ovan, även en bistrorätt en av kvällarna.

Pris från 2280:-/vuxen & 1315:-/barn

Läs mer
Från 1290:- /person
Boka nu

Bra att veta

Incheck från kl. 15 och utcheck senast kl. 11

 

Detta paket går även att BOKA MED SPAUPPLEVELSE ›

 

Vad betyder frånpris? Att priset varierar beroende på vilken säsong och veckodag du ankommer samt vilken rumstyp du väljer. Läs mer i bokningsinformationen nedan.

Bokningsinformation

Boka vandringslycka med spaupplevelse


Händer i vatten och pilgrimsleden

Spa- & Vandringslycka

Pris från 1790:-/person
Detta paket innehåller allt det bästa hos oss! Upplev vackra vandringsleder och låt sedan kroppen vila inne på Earth Spa. Njut av en god middag, övernattning och frukostbuffé. 

Vandra på Billingen och i Skaraborg

Vårt närområde bjuder på fantastisk vandring! Naturområdet Billingen, med en mängd varierande vandringsleder, finner du direkt utanför hotellet. I Skaraborg når du en mängd olika vandringsleder inom en timmas bilresa. 

Vandrare på Billingeleden

Vandring på Billingen

Det finns fantastiska vandringar att upptäcka i naturområdet Billingen. En av de mest populära är Billingeleden på 57 km som går att ta i etapper eller som en tredagarsvandring. Trollstigen är en annan som finns i tre olika nivåer där du själv kan välja att gå den korta turen (2,6 km), mellanturen (8,1 km) eller den långa turen (12,4 km). Här får du en vidunderlig upplevelse i de trolska skogarna på Billingens sluttning.
Foto: Vastsverige.com, Jonas Ingman
Pilgrimsleden Skaraborg Foto Lukasz Warzec Vastsverige.com

Vandring i Skaraborg

I Skaraborg finns många natursköna vandringsleder av varierande karaktär. Inom en timmas bilfärd kan du uppleva allt ifrån Vänerskärgårdar och kustlandskap till platåberg och en böljande rullstensås. Så nära varandra, men ändå så olika. Se olika förslag på vandringar på vastsverige.com.
Foto: Lukasz Warzec/Vastsverige.com
Bastu med utsikt

Koppla av i vår bastu

Efter aktivitet kan det vara skönt att koppla av lite. När du bor hos oss har du tillgång till vår gemensamma bastu med utsikt över naturen på Billingen. Här finns även duschar och några sittplatser. Prata med receptionen för tillgång till bastun i samband med din vistelse.

Andra populära paket


Upptäckarglädje

Pris från 1245:-/vuxen & 550:-/barn
För dig som vill vara aktiv utomhus – på Billingen och i Skaraborg. Upplev historiska miljöer, vackra leder och roliga äventyr. Övernattning, take away, middag och frukost ingår.
Fåtölj i lobbyn på Billingehus

Hemma på Billingehus

Pris från 1190:-/person
Hos oss är atmosfären hemtrevlig med gott om plats att bara vara. Precis som hemma, fast här blir du lite extra bortskämd. En övernattning med 3-rätters middag och frukostbuffé.
Erbjudande med 3–4 nätter
Läsa Lotus News på hotellrummet Billingehus

Hemester

Pris från 2620:-/person
Hos oss infinner sig semesterkänslan, utan att behöva resa så långt. Boka hemester med tre till fyra övernattningar, en halvdag på Earth Spa, en 2-rätters middag och en bistrorätt.