Aktiviteter inomhus på Billingehus

Även om det ska vara skönt och avkopplande att bo på hotell kan det ibland vara roligt att aktivera sig med något. Och när vädret inte inbjuder till utomhusaktiviteter ska det vara roligt att vara inomhus tycker vi. Välkommen till vårt energiska vardagsrum fullt av upplevelser – njut av de oförglömliga aktiviteterna, måltiderna, mötena och den sköna avslappningen som väntar här.

Upplevelser på hotellet

Här väntar ett pulserande lugn som har lockat gäster till destinationen sedan 1970. På Billingehus kan du fortfarande koppla av i lobbyn, äta gott, umgås och spela spel med vännerna. Men nuförtiden kan du dessutom njuta av en cocktail på Bar Arne eller avsluta en dag på berget med en värmande stund i bastun. 

Shuffleboard i lobbyn på Arken Hotel & Art Garden Spa

Shuffleboard, pingis & foosball

På hotellet finns shuffleboard, pingisbord och foosball som är fritt att använda för gäster. Kanske vill du utmana vännerna på en trekamp, eller så kör ni en omgång rundpingis tillsammans. Utrustning finns att hämta i receptionen. 
Sällskapsspel kinachack

Sällskapsspel

Det finns en mängd roliga sällskapsspel på hotellet. Slå er ner i någon av våra sköna sittgrupper, låt spelet ha sin gång och må bäste vinnare vinna.
Bastu med utsikt

Koppla av i vår bastu

Efter aktivitet kan det vara skönt att koppla av lite. När du bor hos oss har du tillgång till vår gemensamma bastu med utsikt över naturen på Billingen. Här finns även duschar och några sittplatser. Prata med receptionen för tillgång till bastun i samband med din vistelse.

Varm källa på Earth Spa Billingehus

Earth Spa

I vårt spa kan du fylla på med energi från grunden.

Kvinna flyter på vatten spa

Bad & varma källor

Sjunk ner i våra varma källor och låt stillheten i det speglande vattnet ge kraft till kropp och sinne.

Badrock på spa Billingehus
Kvinna vilar på spa

Vila & avkoppling

Avslappningsrum som ger dig tid för stillhet och ny energi.

Brun vas på en träbänk
Varm källa på Earth Spa Billingehus
Bastu på Eart Spa Billingehus

Bastuoas

Ge dig tid och grunda kroppen i en rik bastuupplevelse.

Kallbad på Earth Spa Billingehus

I bastuoasen finner du även en kall källa med kalldusch och is.

Yoga & träning

Ta del av våra klasser speciellt utvalda för både lugn och rörelse.

Gong aktivitet
Handmassage

Spa- & massagebehandlingar

Behandlingsutbudet på Earth Spa erbjuder en variation av mjuka och kraftfulla behandlingar.

Tvagningsplats på spa Billingehus

Den omhändertagande tvagningen

Din spavistelse på Earth Spa börjar med en stund i stillhet för en grundande och välgörande tvagningsritual.

Äventyrsgolf utanför Billingehus

Äventyrsgolf

75:-/vuxen och 45:-/barn upp till 12 år
Utanför vårt hotell kan du spela äventyrsgolf på en bana med 12 utmanande golfhål och med en vidunderlig utsikt över Skövde stad.

Golfbanan är öppen sju dagar i veckan under vår, sommar och höst. Du betalar och hämtar klubbor och bollar i vår hotellreception.


Mat & dryck på hotellet

Att njuta av mat och dryck kan också vara en aktivitet, i alla fall om du frågar oss. Välkommen till våra restauranger och barer för att även låta dina smaksinnen aktiveras och stimuleras. 

Oxkind varmrätt på Sandbergs restaurang

Sandbergs Matsal

Vårt kök serverar vällagad klassisk mat på ett modernt och medvetet sätt. Med en gnutta attityd och glimten i ögat. Vår inspiration bottnar i svensk matkultur och följer det skafferi som årstiderna har att erbjuda.

Uno Bar & Bistro

Uno - Bar & Bistro

Jättehungrig, sugen på något lätt eller bara törstig efter en aktiv dag? Landa i vår lobby – njut av god dryck och något gott att äta. På vår bistromeny finns något för alla, både moderna och klassiska rätter, små aptitretare samt diverse tilltugg. 

Utsikt från Bar Arne

Bar Arne

Bar Arne är vår lilla bar med den stora utsikten. Här serveras cocktails och bubbel. Platsen där man unnar sig och firar lite extra. Den som känner oss vet dock att det alltid finns något att fira - så tröskeln in är inte hög.

Relaterade erbjudanden:
Fåtölj i lobbyn på Billingehus

Hemma på Billingehus

Från 1190:-/person
Hos oss är atmosfären hemtrevlig med gott om plats att bara vara. Precis som hemma, fast här blir du lite extra bortskämd. En övernattning med 3-rätters middag och frukostbuffé.

Upptäckarglädje

Från 1245:-/vuxen & 550:-/barn
För dig som vill vara aktiv utomhus – på Billingen och i Skaraborg. Upplev historiska miljöer, vackra leder och roliga äventyr. Övernattning, take away, middag och frukost ingår.
Badrock på spa och en bistrorätt

Spa & Bistro

Från 1190:-/person
Ett förmånligt paket där du får lite lagom av allt – en god bistrorätt, några timmars skön avkoppling på spa, en god natts sömn och frukostbuffé.