Övernattning med mat & dryck

För att ytterligare förgylla din vistelse hos oss erbjuder vi gärna paket där vi kombinerar en övernattning med god mat och dryck. Det kan vara allt från paket med goda middagar till spännande temamiddagar och öl- eller vinprovningar.

20 & 21 okt – Nu även 27 & 28 okt!
Jessica Andersson

Jessica Andersson 5.0 Jubileumsshow

Pris: från 1045:-/person (inkl. logi 1990:-/person)
Jessica Andersson firar 20 år som artist och att hon fyller 50. Hon firar i hemstaden Skövde, med en jubileumsshow på Billingehus där allting startade ... och du är inbjuden!

Livsnjutaren

Pris från 1490:-/person
Från att du checkar in serveras njutning på hög nivå. Delas förslagsvis med någon du håller kär eller vill skämma bort lite extra. En 4-rättersmiddag, övernattning och frukost.
Ons–lör, 23 nov–16 dec

Jul på Billingehus

Pris från 1390:-/person
Fira in julen med oss på Billingehus och checka in för festliga och sköna dagar. Julens favoriter dukas upp, med ett genomgående stolt mathantverk. Toppa vistelsen med god frukost.
Skål Vinglas på Bar Arne

Nyårsfirande på Billingehus

Pris från 2595:-/person
Samla vänner och familj och låt oss sköta nyårsfixandet! På Billingehus startar vi nyårsafton med en härlig afternoon tea för att avsluta med en festlig nyårssupé och bubbel.
Fåtölj i lobbyn på Billingehus

Hemma på Billingehus

Pris från 1190:-/person
Hos oss är atmosfären hemtrevlig med gott om plats att bara vara. Precis som hemma, fast här blir du lite extra bortskämd. En övernattning med 3-rätters middag och frukostbuffé.
Vinprovning 17 nov
Ett glas med rött vin på Billingehus

Sherryprovning

Pris från 1795:-/person (enbart provning 595:-)
Välkommen till Billingehus och en extra härlig och lärorik vistelse! Denna kväll får du lära dig mer om spanska viner. Vinprovning, 2-rätters middag, övernattning och frukostbuffé.
Vinprovning 15 dec
Vin lagrade på hylla

Vinets historia & ursprung

Pris från 1795:-/person (enbart provning 595:-)
Välkommen till Billingehus och en extra härlig och lärorik vistelse! Denna kväll får du lära dig mer om spanska viner. Vinprovning, 2-rätters middag, övernattning och frukostbuffé.
Par på hotellrum

Romantikern

Pris från 1890:-/person
Boka detta paket och vi lovar att du får lite extra pluspoäng när ni kliver över tröskeln i ett av våra finaste rum. Njut av en övernattning, 4-rätters middag och frukostbuffé.
Moules frites bistromeny

Bistropaket

Pris från 990:-/person
För dig som behöver kvalitetstid med en god vän. Tid för att umgås, äta något gott, en mysig natt på hotell och vakna till en uppdukad god frukostbuffé.
Mingel fest bubbel

Fira!

Pris från 1290:-/person
Välkommen till oss när du vill fira men låta någon annan ordna festligheterna. Fira på tu man hand eller bjud med nära och kära. Njut av en lyxig hotellvistelse med en god 3-rättersmiddag.
Erbjudande med fyra övernattningar
Läsa Lotus News på hotellrummet Billingehus

Hemester

Pris från 2590:-/person
Till Billingehus har lokalbor och långväga resenärer vallfärdat sedan 1970 för den sköna avslappningen. Hos oss infinner sig semesterkänslan, utan att behöva resa så långt.
Vinprovning 13 okt – FULLBOKAT

Änkorna i Champagne

Pris från 1795:-/person (enbart provning 595:-)
Välkommen till Billingehus och en extra härlig och lärorik vistelse! Denna kväll får du lära dig mer om champagne. Vinprovning, 2-rätters middag, övernattning och frukostbuffé.