Hemma på Billingehus

Välkommen in, för att andas ut

Är du den hemkära personen som tycker att borta är bra men hemma är bäst? Välkommen till oss på Billingehus! Hos oss är atmosfären hemtrevlig med gott om plats att bara vara. Precis som hemma, fast här blir du lite extra bortskämd. 

I paketet ingår:

  • En övernattning med del i dubbelrum 
  • En 3-rätters middag i Sandbergs matsal 
  • En frukostbuffé 

Barn 2–14 år: 550:- I priset ingår en övernattning, 1/2 portion av meny, samt frukostbuffé. Barn under 2 år bokas på telefon eller mail.

Läs mer
Från 1190:- /person

Bra att veta

Incheck från kl. 15 och utcheck senast kl. 11.

 

Vad betyder frånpris? Att priset varierar beroende på vilken säsong och veckodag du ankommer samt vilken rumstyp du väljer. Läs mer i bokningsinformationen nedan.

Bokningsinformation

Ett energiskt vardagsrum fullt av upplevelser

När du bor hos oss på Billingehus vill vi att du ska känna dig som hemma men ändå ha känslan av att vara bortbjuden. Ge dig själv lyxen att koppla bort vardagen, bara vara och bli väl omhändertagen. För den som önskar finns en mängd aktiviteter och upplevelser, både på hotellet och berget Billingen. 

Utsikt från Bar Arne

Bar Arne

Bar Arne är vår lilla bar med den stora utsikten. Här serveras cocktails och bubbel. Platsen där man unnar sig och firar lite extra. Den som känner oss vet dock att det alltid finns något att fira - så tröskeln in är inte hög.

Shuffleboard i lobbyn på Arken Hotel & Art Garden Spa

Shuffleboard, pingis & foosball

På hotellet finns shuffleboard, pingisbord och foosball som är fritt att använda för gäster. Kanske vill du utmana vännerna på en trekamp, eller så kör ni en omgång rundpingis tillsammans. Utrustning finns att hämta i receptionen. 
Aktiviteter på Billingen i Skövde

Billingen – ett berg av upplevelser

De hisnande vyerna från Billingehus slår en direkt, men när det gäller aktiviteter hittar du faktiskt det bästa på baksidan. Runt knuten på hotellet ligger berget Billingen som bjuder på både äventyr och vackra vyer, med aktiviteter som mountainbike, vandring, höghöjdsbana och klättring under sommaren. På vintern finns här längdskidspår med officiellt Vasaloppscenter, skidbacke och isbana under tak.