MTB-paket

Cykla MTB på Billingen i Skövde och bo på hotell

Precis runt knuten på vårt hotell hittar du berget Billingens härliga cykelupplevelser, med mountainbikeleder för såväl nybörjare som erfarna cyklister. Efter en dags cykling är det skönt att slå sig ned i en skön soffa i lobbyn eller ta en värmande bastu i relaxavdelningen.

På kvällen serveras en vällagad 3-rätters middag och efter en god natts sömn väntar en härlig hotellfrukost.

I erbjudandet ingår:

  • En övernattning med frukostbuffé
  • En dags ledavgift för MTB-lederna på Billingen
  • En 3-rätters middag i Sandbergs matsal

Pris barn t.o.m. 14 år: 550:- I priset ingår en övernattning, ledavgift, 1/2 portion av meny, samt frukostbuffé. 

MTB-paket med två övernattningar

Det finns mycket att upptäcka – unna dig lyxen att stanna lite längre. Boka två övernattningar med två dagars ledavgift, samt utöver ovan, även en lunch och en bistrorätt en av kvällarna.

Pris från 2450:-/vuxen & 1150:-/barn

Läs mer
Från 1225:- /person
Boka nu

Bra att veta

Incheck från kl. 15 och utcheck senast kl. 11.

 

Detta paket går även att boka med spaupplevelse, (15-årsgräns). SE PAKET MED SPA NEDAN ›

 

Cykelförråd & cykeltvätt

Inne på hotellet finns låst cykelförvaring, med tillgång utifrån. I anslutning till det finns även en Furhoffs cykeltvätt.

 

Vill du hyra cykel?

När du bor hos oss får du 15% rabatt på cykelhyra hos vår granne Träningskonsulten ›

 

Vad betyder frånpris? Att priset varierar beroende på vilken säsong och veckodag du ankommer samt vilken rumstyp du väljer. Läs mer i bokningsinformationen nedan.

Bokningsinformation

Boka MTB-paket med spaupplevelse


Kvinna flyter på vatten spa

MTB-paket med spa

Pris från 1675:-/vuxen | Ankomst 24 juni–17 aug 900:-/barn
Boka MTB-paket inklusive 4 timmar på nyöppnade Earth Spa.
Under sommaren och utvalda dagar på skollov går detta paket att boka med barn*, som har tillgång till spa under förmiddagen fram till utcheckning. Övrig tid har vi 15-årsgräns. *Barn besöker spa i sällskap av vuxen, ska vara helt blöjfritt och kunna bada i vanliga badkläder (ej badblöja). På behandlingar, aktivitetspass och gym är åldersgränsen 15 år. 
Kvinna vilar på spa

MTB-paket två nätter med spa

Pris från 2900:-/vuxen | Ankomst 24 juni–17 aug 1500:-/barn
Boka MTB-paket inklusive 4 timmar på nyöppnade Earth Spa.

Under sommaren och utvalda dagar på skollov går detta paket att boka med barn*, som har tillgång till spa kl. 8–12 önskad dag. Övrig tid har vi 15-årsgräns. *Barn besöker spa i sällskap av vuxen, ska vara helt blöjfritt och kunna bada i vanliga badkläder (ej badblöja). På behandlingar, aktivitetspass och gym är åldersgränsen 15 år. 

MTB-leder i Skövde och Skaraborg

Älskar du också att cykla mountainbike? Boka in en weekend hos oss och upplev fartfylld MTB-cykling i närområdet. Både Billingen och Skaraborg bjuder på en mängd olika leder för såväl nybörjare som avancerade cyklister. 

Cykling & MTB på Billingen

Upplev Billingens skogar från cykelsadeln. På Billingen finns totalt 28 kilometer* långa mtb-spår, två asfalterade pumptracks, en kul teknikpark och det utmanande endurospåret Homerun. I omgivningarna omkring Billingen hittar du även en mängd fina leder och cykelturer. 
Foto: Vastsverige.com, Daniel Breece

* Helt nya MTB-leder byggs på Billingen – Från fredag 29 september stängs cykellederna för ombyggnation. De nya lederna invigs i maj 2024. MTB-arenan, pumptrackbanor och Billingerundan påverkas inte utan går att cykla. 

MTB i Skaraborg

I Skaraborg finns många bra MTB-leder, både för nybörjare och den mer avancerade cyklisten. På Kinnekulle som ligger ca 40 min med bil från Billingehus, finns flera olika utmärkta leder för mountainbike. Bland annat den 45 kilometer långa Kinnekulleleden som bjuder på magisk utsikt.
Foto: Daniel Breece/vastsverige.com
Bastu med utsikt

Koppla av i vår bastu

Efter aktivitet kan det vara skönt att koppla av lite. När du bor hos oss har du tillgång till vår gemensamma bastu med utsikt över naturen på Billingen. Här finns även duschar och några sittplatser. Prata med receptionen för tillgång till bastun i samband med din vistelse.

Andra aktivitetspaket


Upptäckarglädje

Pris från 1245:-/vuxen & 550:-/barn
För dig som vill vara aktiv utomhus – på Billingen och i Skaraborg. Upplev historiska miljöer, vackra leder och roliga äventyr. Övernattning, take away, middag och frukost ingår.
Vandrare på Billingeleden

Vandringslycka

Pris från 1290:-/person
Älskar du att vara ute och uppleva naturen till fots, men tycker ändå det är skönt att landa mjukt i en soffa och njuta av vällagad mat efter en dags vandring? Boka vandringslycka!