Bo & Bubbel

En perfekt getaway på hotell

En festlig kväll och låång sovmorgon väntar! Checka in, njut av ett glas bubbel och två goda rätter i Sandbergs Matsal. Njut av en skön hotellsäng med krispiga lakan. Sov länge, ät en lyxig hotellfrukost & checka ut extra sent för att njuta lite längre ... 

I paketet ingår:

  • Ett glas bubbel vid ankomst
  • En 2-rätters middag 
  • En övernattning med frukostbuffé

Barn 2–14 år: 500:- I priset ingår övernattning med frukost samt 1/2 portion av meny eller barnmeny. Barn under 2 år bokas på telefon eller mail.

Earth Spa öppnar i maj!

När du bokar Bo & Bubbel med ankomst från 10 maj, ingår tre timmar på Earth Spa på ankomstdagen. Pris från 1390:-/vuxen (15-årsgräns).

Läs mer
Från 1190:- /vuxen
Boka nu

Bra att veta

Detta paket går att boka med ankomst fredagar (inkl. spa fr.o.m. 10 maj).

Incheckning kl. 16.00 och utcheckning kl. 12.00.

 

Vad betyder frånpris? Att priset varierar beroende på vilken säsong och veckodag du ankommer samt vilken rumstyp du väljer. Läs mer i bokningsinformationen nedan.

Bokningsinformation
Par på hotellrum
Efterrätt och kaffe
Superior hotellrum på Billingehus
Frukost på Billingehus
Läsa Lotus News på hotellrummet Billingehus

Ett energiskt vardagsrum fullt av upplevelser

När du bor hos oss på Billingehus vill vi att du ska känna dig som hemma men ändå ha känslan av att vara bortbjuden. Ge dig själv lyxen att koppla bort vardagen, bara vara och bli väl omhändertagen. För den som önskar finns en mängd aktiviteter och upplevelser, både på hotellet och berget Billingen. 

Utsikt från Bar Arne

Bar Arne

Bar Arne är vår lilla bar med den stora utsikten. Här serveras cocktails och bubbel. Platsen där man unnar sig och firar lite extra. Den som känner oss vet dock att det alltid finns något att fira - så tröskeln in är inte hög.

Shuffleboard i lobbyn på Arken Hotel & Art Garden Spa

Att göra på hotellet

Välkommen till vårt energiska vardagsrum fullt av upplevelser – njut av de oförglömliga aktiviteterna, måltiderna, mötena och den sköna avslappningen som väntar här. Shuffleboard, pingis, foosball och en mängd olika sällskapsspel finns tillgängliga om du vill utmana vänner och familj. 
Aktiviteter på Billingen i Skövde

Billingen – ett berg av upplevelser

De hisnande vyerna från Billingehus slår en direkt, men när det gäller aktiviteter hittar du faktiskt det bästa på baksidan. Runt knuten på hotellet ligger berget Billingen som bjuder på både äventyr och vackra vyer, med aktiviteter som mountainbike, vandring, höghöjdsbana och klättring under sommaren. På vintern finns här längdskidspår med officiellt Vasaloppscenter, skidbacke och isbana under tak.