Behandlingar på Earth Spa

Vill du göra din vistelse hos oss på Billingehus extra avkopplande rekommenderar vi dig att boka någon av våra spabehandlingar. En rogivande spamassage,  klassisk massage eller en välgörande ansiktsbehandling gör din spaupplevelse fulländad.

Kroppsbehandling, ansiktsbehandling, kurbad och klassisk massage

Behandlingsutbudet på Earth Spa erbjuder en variation av mjuka och kraftfulla behandlingar. Vi tar avstamp i naturen med kvalitativa produkter gjorda på naturliga råvaror. Våra terapeuter tar hand om dig och kan ge dig råd utefter just dina behov.

Ryggmassage på Billingehus spa

Boka gärna behandling i god tid innan din vistelse. Eventuell avbokning ska göras senast 48 timmar före ankomst.

Vi har 15-årsgräns på alla våra behandlingar.  Är du gravid och undrar vilka behandlingar som passar? Fråga oss gärna.

Välkommen att boka på mail: bokning@billingehus.com eller tel: 0500-44 57 10.


Kvinna med ansiktsmask spa
Ge din hy lite extra kärlek

Ansiktsbehandlingar

I våra ansiktsbehandlingar använder vi oss av Eminence Organics – ett professionellt ekologiskt och resultatinriktat hudvårdsmärke med rena råvaror som ger synliga resultat och en unik upplevelse.

Våra behandlingar är lämpade för både män och kvinnor och anpassas efter hudtyp. Tänk på att komma osminkad till din ansiktsbehandling. Är du gravid? Tänk på att du måste kunna ligga ner på rygg för att kunna ta en ansiktsbehandling hos oss.

Klassisk ansiktsbehandling med Jade Roller

En lyxig och avkopplande, klassisk ansiktsbehandling som renar och mättar huden med näring som ger ny vitalitet och fräschör. I behandlingen ingår dubbelrengöring, peeling, avslappnande ansiktsmassage inklusive jaderoller-massage som också ökar hudens upptag av näringen i den vårdande ansiktsmask som följer. Avslutningsvis appliceras serum och ansiktskräm som balanserar, återfuktar och skyddar din hud.

Pris

30 min: 645–745:-

60 min: 1195–1295:-

80 min: 1495–1595:-

I 60-minutersbehandlingen ingår även ånga, lätt rengöring av porer och en längre massage.

I 80-minutersbehandlingen ingår även ånga, lätt rengöring av porer, en längre massage med gua sha och handmassage.

Läs mer

Fuktboostande ansiktsbehandling med LED-mask

En behandling som ger din hud en riktig super fukt boost och förnyad lyster. Efter rengöring av huden förbereds huden med behandlande LED-Ljusterapi som sätter igång cellförnyelsen på ett lugnande sätt. Efter det utförs en effektiv mjölksyrepeeling med rödklöver som förnyar huden och byter ut glåmighet mot en fantastisk lyster. Du får njuta av en välgörande ansiktsmassage innan en reparerande, fuktgivande ansiktsmask fyller din hud med näring på djupet. Som avslutning appliceras ett balanserande serum och vårdande ansiktskräm.

Pris

55 min: 1195–1295:-

Läs mer

Formning av frans och bryn

Formning och färgning av bryn enligt ditt val med rådgivning av vår hudterapeut.

Pris

30 min: från 480:-

Läs mer

Boka på mail: bokning@billingehus.com eller tel: 0500-44 57 10.


Massage på spa Billingehus
Rogivande & mjukgörande

Kroppsbehandlingar

Vi använder oss av Eminence Organics i våra kroppsbehandlingar. Ett professionellt ekologiskt och resultatinriktat hudvårdsmärke med rena råvaror som ger synliga resultat och en unik upplevelse.

Våra behandlingar är lämpade för både män och kvinnor och anpassas efter hudtyp.

Stilla Skogsharmoni – Vår signaturbehandling!

En underbart rogivande spabehandling som ger total avkoppling och ny energi till både ansikte och kropp. Behandlingen inleds med en rygg- och nackmassage som löser upp spänningar innan en exfolierande, mjukgörande kroppsinpackning masseras in. Medan inpackningen verkar under värme får du avnjuta en spakur för ansiktet som lämnar huden ren, klar och i perfekt balans. Kuren innefattar rengöring, peeling, ansiktsmassage, ansiktsmask med björk och lackticka samt avslutningsvis en anpassad ansiktskräm.

Pris

75 min: 1495–1595:-

Läs mer

"Efter Sport" Rygg & benmassage med ungersk lera

Njut av omedelbar återhämtning för trötta, stela muskler genom denna spänningslösande, energigivande behandling. Behandlingen inleds med att värmande, ungersk lera appliceras över ryggen och baksidan av benen. Under tiden masken verkar får du koppla av i en avslappnande skalpmassage som eliminerar spänningar. Inpackningen avlägsnas med hjälp av varma handdukar varefter du får njuta av en energigivande massage med varm ekologisk olja över nacke, rygg, benens baksida och fötter. I massagen stretchas även framsidan av benen för att cirkulationen ska få ett rikligt flöde.

Pris 

55 min: 1095–1195:-

Läs mer

Kroppsskrubb

En mjukgörande och närande ekologisk exklusiv kroppsskrubb med skyddande antioxidanter från blåbär som tillsammans med sojayoghurt och råsocker, med naturligt exfolierande egenskaper, ger huden en härligt mjukgörande behandling. Innehåller sötmandel-, kokos och avokadoolja, som tillför huden rikligt med fukt medan hallon och kamfer förser huden med närande vitaminer. Behandlingen ökar cirkulationen och din hud blir silkeslen.

Pris

30 min: 575–625:-

Läs mer

Snart Mamma – Gravidbehandling

En avkopplande, välgörande behandling som anpassas efter varje blivande mammas behov och tillstånd för att ge en stund av avlastning för kroppen och återhämtning för hud och muskulatur. Behandlingen inleds med ett välgörande fotbad som dämpar svullna, trötta fötter och ben. Därefter skrubbas fötterna med en ekologisk socker- och saltskrubb som polerar bort gammal hud. Fötter och underben masseras i en olja innan det är dags för ansiktet att få en härlig, återfuktande spa-kur med dubbelrengöring, peeling och mask samt en avkopplande ansiktsmassage efterföljd av ansiktskräm.

Pris

75 min: 1295–1395:-

Läs mer

Kurbad och massage

Ett förberedande värmande bad med Epsomsalt. Bli masserad med djupt återfuktande bodylotion.

Pris 

45 min: 895–995:-

Läs mer

Aromamassage

En mjuk helkroppsmassage med varm aromatisk olja avslutas med en skön massage för ansikte och hårbotten. Du behandlas med ditt val av olja för att få en känsla av nya energier eller lugn och ro.

Pris 

30 min: 645–745:-

60 min: 1195–1295:-

Läs mer

Klassisk massage med koppning

Klassisk massage med varm olja för att öka cirkulationen. Vid behov använder vi även mjuka koppor för att öka flödet och släppa på spänningar.

Pris

30 min: 645–745:-

60 min: 1195–1295:-

80 min: 1495–1595:-

Läs mer

Sparitual för egentid eller tillsammanstid

Du får din egen spabricka med sköna spaprodukter för ansikte och kropp. Passar perfekt om ni är två eller flera som vill göra sparitual tillsammans. 

Pris

495:-

Läs mer

Boka på mail: bokning@billingehus.com eller tel: 0500-44 57 10.