Yoga på Billingehus

Vi fortsätter med våra omtyckta yogaklasser! Sköna morgon- och kvällsklasser som hålls av Eva Ulfvengren, utbildad yogainstruktör. Det blir allt från lugna och grundande, till aktiva och energigivande yogaklasser. Varmt välkommen upp på berget för att yoga med oss på Billingehus.

Yogaposition på yogamatta

Välkommen att yoga på Billingehus i Skövde

Morgonyoga på söndagar

Vi startar dagen på bästa sätt med en lugn Hathayoga. Följ med på en skön yogaklass under 60 minuter där vi mjukar upp kroppen med en lugn flödande yoga för att mjukt landa in i den nya dagen.

Önskar du stanna kvar efter passet är du varmt välkommen att boka till vår goda och energigivande frukostbuffé.

Datum: 31 mars

Tid: kl. 08.00–09.00

Kvällsyoga på torsdagar

Välkommen upp till oss för en aktiv yogaklass, med 75 minuter yang till yin. Vi börjar med en flödande Hathayoga som får igång energin i kroppen. Sista delen av klassen landar vi i några yinyoga-positioner för att släppa på eventuella spänningar i muskler och bindväv.

Datum: 4, 11 & 18 april (läs mer om klasserna nedan)

Tid: kl. 18.30–19.45

4 april – Yin Myo Release med Eva

En lugnare yogaklass där vi gör sittande och liggande yinyoga-övningar. Först utan bollar och sedan använder vi bollar för att släppa på eventuella spänningar i muskler och bindväv.

11 april – Hatha flöde med meditation med Malin

En flödande klass där vi blir varma i kroppen och kommer igång med andningen. Vi avslutar med en guidad meditation.

18 april – Yin Myo Release och Gongmeditation med Eva

En lugnare yogaklass där vi gör sittande och liggande yinyoga-övningar. Först utan bollar och sedan använder vi bollar för att släppa på eventuella spänningar i muskler och bindväv. Vi avslutar med att lägga oss bekvämt och guidas in i en avslappning. Vi får "bada" i ljud och vibrationer som produceras av gongen, men även andra soundhealing-instrument. Genom dessa ljud och vibrationer går ditt sinne in i ett meditativt och avslappnat tillstånd. Detta åstadkommer läkning på mentala, emotionella och fysiska nivåer.

 

Fler datum tillkommer löpande under våren. 

Pris: 220:-/klass eller 1900:- för 10-kort

Yogamattor finns att låna. Det finns inga omklädningsrum, så kom gärna ombytt och klar i mjuka och sköna kläder. Varmt välkommen!

Boka din plats via mail: event@billingehus.com eller tel: 0500-44 57 11

Yogaklasserna leds av Eva Ulfvengren

Yogaklasserna leds av Eva Ulfvengren som är utbildad massör & yogainstruktör. Eva är med oss med uppstart och tar ledningen som spachef för vårt kommande spa som öppnar sommaren 2024. Eva kommer senast från vårt systerhotell Arken Hotel & Art Garden Spa i Göteborg.