Konferens & möten på Billingehus i Skövde

Billingehus erbjuder flexibla möteslokaler för små och stora grupper, sköna miljöer för mingel och ett mötesteam som tar hand om alla dina önskemål. Tillsammans med vårt goda kök och personliga atmosfär får ert möte det fokus det förtjänar. Vårt konferenshotell är som klippt och skuret för dig som söker en intim känsla i rymliga miljöer. Ett helt berg med möjlighet till aktivitet får du på köpet.

Välkommen – vi tar hand om dig!

Ett berg av idéer väntar

På toppen av Billingen finns det alla förutsättningar för ett riktigt bra möte. Låt mötesdagen börja med en riktigt god frukost följt av konferens i inspirerande miljöer. När ni vill bryta av dagen kan vi ta med er på en tur i motions-/längdskidspåren eller varför inte inspireras av naturen med en walk and talk. Lunchen väljer ni givetvis om ni vill äta i vår vackra matsal med panoramautsikt eller laga utomhus över öppen eld. Ta höjd för nya upplevelser.

Hotellrum på Billingehus

Konferens med helpension

Konferera hela dagen och avsluta med en övernattning. Paketet kan skräddarsys utifrån era önskemål.

I vårt paket med helpension ingår konferenslokal, förmiddagsfika, lunch, eftermiddagsfika, middag, övernattning och frukost.

Fiskrätt

Dagkonferens

Behöver ni någonstans att mötas över dagen? Ofta räcker det att byta miljö för att få ny energi och inspiration i mötet. Det praktiska sköter vi!
I paketet ingår konferenslokal, förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika.
Möte i konferenslokal på Billingehus

Kortare möten

Har ni en lansering på gång? Behöver du en lokal för en konsert, föreläsning, mingel, lunch eller frukost?
Hos oss finns lokaler och mingelytor för alla tillfällen. Vi ordnar fika, snittar eller lättare bufféer med passande dryck.

En intim känsla i rymliga miljöer väntar

När du bokar en konferens hos oss ser vi till att ni får en lokal anpassad utifrån era behov. Vi har flexibla möteslokaler i varierande storlekar och gott om plats för både avskildhet och umgänge.

Möte i konferenslokal på Billingehus

Energigivande pauser

Det finns gott om allmänna ytor i anslutning till lokalerna. I pausen dukar vi upp en energigivande fikabuffé med något för alla smaker. Vill du få lite extra energi är ett tips att ta en kort promenad på berget Billingen som ligger bakom knuten på hotellet. 

Smörgåsar fika

Parkering och laddplatser för elbil

Billingehus ligger på toppen av Skövde, med utsikt över hela staden och ett stenkast från centrum. Kommer du med bil parkerar du gratis med parkeringsbevis, precis utanför hotellet. I närheten av hotellet finns tillgång till laddplats för elbilar.

Elbilsparkering

En plats för konferens och aktiviteter i Västra Sverige

Läget mitt i Västra Sverige, bara en timme från Göteborgtvå timmar från Stockholm och 45 minuter från Jönköping, gör det enkelt att ta sig till oss med bil eller tåg. Med det unika läget på Billingens brant finns fantastiska möjligheter för kreativa möten och konferenser med spännande aktiviteter.

Välkommen att kontakta oss på tel: 0500-44 57 30 eller skicka en konferensförfrågan. Vi återkommer inom kort med eventuella frågor och prisuppgift på ditt kommande möte.