Aktiviteter

Vill du aktivera dig när du bor hos oss på Billingehus finns det näst intill obegränsade möjligheter. Runt knuten på hotellet finner du berget Billingen där det finns aktiviteter för alla årstider – vandring, cykling, skidåkning och en mängd andra spännande upplevelser. Skaraborg bjuder på fina utflyktsmål om du vill upptäcka mer av omgivningarna när du besöker oss. Vill du stanna på hotellet finns det en mängd saker att fördriva tiden med även inomhus. 

Shuffleboard i lobbyn på Arken Hotel & Art Garden Spa

Att göra på hotellet

Välkommen till vårt energiska vardagsrum fullt av upplevelser – njut av de oförglömliga aktiviteterna, måltiderna, mötena och den sköna avslappningen som väntar här. Shuffleboard, pingis, foosball och en mängd olika sällskapsspel finns tillgängliga om du vill utmana vänner och familj. 
Aktiviteter på Billingen i Skövde

Billingen – ett berg av upplevelser

De hisnande vyerna från Billingehus slår en direkt, men när det gäller aktiviteter hittar du faktiskt det bästa på baksidan. Runt knuten på hotellet ligger berget Billingen som bjuder på både äventyr och vackra vyer, med aktiviteter som mountainbike, vandring, höghöjdsbana och klättring under sommaren. På vintern finns här längdskidspår med officiellt Vasaloppscenter, skidbacke och isbana under tak.   
Pilgrimsleden Skaraborg Foto Lukasz Warzec Vastsverige.com

Upptäck Skaraborg

Utforska guldkorn som du inte visste fanns mellan Vänern och Vättern. Upptäck dolda pärlor i härliga kustområden, vacker natur och spännande historiska platser. I Skaraborg finns mycket att uppleva inom en timmes bilfärd från Billingehus. 

Bo på Billingehus och upplev Skövde och Skaraborg

Bo nära och bekvämt när du besöker Skövde och Skaraborg. Gör det enkelt för dig och boka ett av våra erbjudanden där god mat, övernattning och energigivande frukost ingår. Sedan är det fritt fram att ge sig ut på äventyr!

Händer i vatten och pilgrimsleden

Spa- & Vandringslycka

Pris från 1790:-/person
Detta paket innehåller allt det bästa hos oss! Upplev vackra vandringsleder och låt sedan kroppen vila inne på Earth Spa. Njut av en god middag, övernattning och frukostbuffé. 
MTB på Billingen Foto: Daniel Breece/vastsverige.com

MTB-paket

Pris från 1225:-/person
Vårt hotell ligger på berget Billingen som bjuder på en härlig upplevelse för både nybörjare och erfarna cyklister. Boka paket med ledavgift, middag, övernattning och frukost. 
Billingens Golfklubb

Golfpaket

Pris från 1190:-/person
Upplev Skövdes gröna greener och låt oss ta hand om dig! Välj bland våra olika golfpaket – med eller utan middag och med fler övernattningar för dig som vill stanna längre.